DVD documentar cu Richie Hawtin

11 Octombrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Electronic Beats alaturi de Slices pregatesc o serie de DVD-uri documentare despre viata unora dintre artistii cei mai reprezentativi ai momentului. Primul din aceasta serie este Richie Hawtin, DJ si producator de muzica techno, un pionier al muzicii electronice. Lansarea acestui film este pregatita la sfarsitul lunii octombrie.

DVD-ul prezinta cateva secvente din viata personala a lui Richie Hawtin, citate din partea unor nume ca John Acquaviva, Karl Kowalski, Derrick May, Sven Vth, Jason Huvaere, Mad Mike Banks, Clark Warner, Amir Daiza, Daniel Miller, Scott Gordon, Mike Himes, Magda. Materialul reflecta o cariera muzicala de peste 20 de ani, surprinzand momente simple din viata unui om alaturi de prieteni, de muzica.

Richie Hawtin este cunoscut pentru activitatea lui de co-manager la casa de discuri Plus 8, infiintata alaturi de John Aquaviva, alter ego-ul Plastikman care a ajuns o emblema pentru muzica techno, productiile lansate la Minus, activitatea in cadrul celui mai puternic magazin online de muzica, Beatport, si multe gig-uri in lume. De asemenea, Hawtin s-a impus si prin lansarea DVD-ului DE9: Transitions din toamna anului trecut.

Puteti vedea un trailer al filmului Pioneers of Electronic Music - Richie Hawtin pe eb-slices.net

Articol: Electronic Beats si Slices prezinta doua ore cu si despre Richie Hawtin


Popup detector