Dan Ene aniverseaza 1 an de Gravity la Studio Martin

10 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Dan Ene va aniversa primul an al show-ului sau Gravity de la Vibe FM si la Studio Martin, joi, 19 noiembrie, dupa ce deja a calcat pragul multor cluburi din tara prin turneul de promovare al emisiunii.

Duminica, 1 Noiembrie, emisiunea „Gravity” a cunoscutului DJ, Dan Ene, a implinit 1 an de cand si-a deschis portile de emisie catre publicul VIBE FM. Cu ocazia acestui eveniment, Joi, 19 Noiembrie, Main Events si Dots Events vor sarbatori la Studio Martin, alaturi de: Dan Ene, Emil Lassaria si Dorroo.

Emisiunea Gravity se difuzeaza luni seara incepand cu orele 22:00 si detine si un blog unde se pot regasi seturile si playlist-urile.

De sase ani, Dan Ene a aprofundat muzica alaturi de fratele sau, care avea un magazin de muzica in Braila.

A castigat locul trei la concursul international „Beat Factor Bedroom DJ”, iar mixul sau a fost primul transmis de vreun roman la Proton Radio (USA).


Au urmat seturi la posturi locale din Boston (US), din Suedia, din Italia, la Radio 21 si Kiss Fm, in tara. In 2005, a intrat in ultimii cinci DJ din concursul Heineken Thirst. A mixat alaturi de Moshic, Echoman, John Aquaviva. A mixat la Liberty Parade in 2005, in 2006 si in 2009.

Totul a inceput in anul de gratie 2000 atunci cand Emil Lassaria a intrat in radio.


Pasionat fiind de muzic, Emil Lassaria nu a stat prea mult pe ganduri si a inceput sa produca muzica. .In 2001 incepe la Radio Minisat (Targoviste) emisiunea "Dj Mail In The Mix" o emisiune ce in scurt timp s-a dovedit a fi un reper important in grila de programe a radioului.


Primavara anului 2002 il gaseste pe Emil Lassaria in Pub Groove (Targoviste,) un loc ce i-a ramas adanc intiparit in memorie si in suflet .

Au urmat mai multe rezidente (Club Fly , K ’s Club) si petreceri ce au consolidat ideea ca Lassaria este un dj demn de luat in seama.


In acelasi timp a continuat sa produca iar piesele sale se bucurau de succes la petrecerile unde era invitat.

In 2002, Dorroo pleca in Anglia. Visul s-a materializat dupa doi ani petrecuti acolo. Londra si petrecerile din cluburile emblema Fabric, Pacha, Ministry of Sound si The End l-au provocat si, intr-un final, i-au pus in brate echipamentul tehnic deschizator de drumuri.

Generatia de artisti a anilor ’80 - Carl Cox, Laurent Garnier, Frankie Knuckles – a impregnat asupra atitudinii sale de DJ, simplitatea. “Este vorba de placerea de a pune muzica. Totul pleaca dintr-o simplitate primara”. Niciodata nu se axeaza doar pe un stil muzical cand mixeaza. Se incadreaza insa, in doua genuri, techno [minimal, latin, hard] si house [deep, soulful, acid, tech, funky, minimal].


Orice piesa ar pune, elementul lor comun este ca te danseaza.


Popup detector