Galerie foto si filmari de la Booka Shade - live la Arenele Romane

20 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Sambata 17 mai 2008, am avut ocazia sa-i ascultam live la Arenele Romane pe Booka Shade si Lopazz, membrii ai prea cunoscutului label Get Physical, in cadrul turneului de promovare a noului lor album The Sun & The Neon Light. Beat Factor va prezinta galeria foto si filmari de la acest eveniment.

In deschidere publicul venit in numar mare a umplut cortul amplasat in arene si s-a lasat antrenat de Livio si Roby, doi dintre cei mai cunoscuti si iubiti dj la ora actuala din Romania. La pupitru si-a facut aparitia Stefan Eichinger a.k.a Lopazz care a mentinut atmosfera cu un ritm armonios si cu un joc de scena unic, artistul dansand odata cu publicul.


Galerie Foto: Booka Shade, Lopazz, Livio & Roby - Live @ Arenele Romane Bucuresti


Punctul culminant a fost marcat prin aparitia pe scena a celor de la BookaShade, moment in care peste multime s-a lansat o ninsoare de confetii isterizand publicul deja aflat in delir.


La beatfactor.ro/video gasiti filmari cu Booka Shade si Livio & Roby.


Totul a fost intens dar intrerupt cu pauze in care Arno si Walter cereau aplauze din partea publicului. Dupa ce au interpretat piese de pe noul album cum ar fi Planetary si City Tales, un remix la Night Falls cei doi membrii ai BookaShade s-au retrat lasandu-i locul lui Lopazz, Roby si Livio.

Show-ul s-a incheiat cu Stefan E. tinand microfonul in mana si multumind publicului care s-a dovedit un bun cunoscator al pieselor semnate de catre cei doi artisti nemti.

Publicul s-a indreptat spre Studio Martin, unde Ozgur Can ne-a oferit o petrecere afterhour energica, uitand de orele tarzii in care inca bateam ritmurile pe ringul de dans.



Popup detector