Furtuna apocaliptica distruge festivalul Creamfields

15 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Acest video a capturat momentul in care o furtuna apocaliptica a intrerupt festivalul Creamfields din Cehia. Totul s-a intamplat sambata, in timp ce Sebastian Leger era la pupitru pe scena principala. DJ-ul a declarat ca a fost cea mai ciudata experienta pe care a trait-o in 15 ani de cariera.

Mixam la Creamfields, party-ul era extraordinar, multimea foarte entuziasmata si vremea era buna. Dar in cinci minute, acea vreme frumoasa s-a transformat in cel mai groaznic cosmar: Apocalipsa. Uitati-va la cer in stanga ecranului, se vad cum apar nori foarte negrii. Am crezut ca o sa ploua, dar nici pe departe nu m-am gandit la ce o sa se intample declara Sebastian.

Dupa 3 minute se aude un zgomot si muzica se opreste. Era ceva foarte mare care a cazut pe pupitru si deodata un vant puternic a inceput sa rascoleasca tot. Dupa toate astea, un speaker destul de mare care era in stanga a cazut spre mine. Nu stiu cum de l-am evitat sa nu ma loveasca din plin. Mi-a cazut pe mana. Putin sange dar nu este ceva grav.

S-a oprit si camera insa va spun ca era ca in iad, totul a inceput sa se prabuseasca. Mi-am recuperat cat am putut din echipament si am fugit. Festivalul s-a terminat. Multumesc oamenilor care au stat acele 45 de minute inainte de sfarsitul nebun.







Popup detector