Foto: Pe cine sa dam vina pentru Psapp?

02 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Trupa britanica Psapp a concertat in premiera in Romania vinerea trecuta, 30 ianuarie in clubul Studio Martin din Bucuresti. Pe scena batranului Martin a mai urcat si (la fel de) batranul Jonathan More de la Coldcut, trupa romaneasca L'Orchestre de Roche si Bully.

Cine a lipsit de la concertul Psapp, faceti cunostinta cu ei AICI. In linii mari, Carim Clasmann si Galia Durant isi pun mintea si prin 2003 apar primele materiale lansate oficial.

Au lansat trei albume, iar in show-urile live se folosesc de un intreg arsenal de jucarii care reproduc diverse sunete, care suprapuse pe ritmul unui tobosar indracit suna si mai bine.

Desi Martin-ul nu este cea mai inspirata alegere atunci cand vine vorba de concerte live (scena e cam prea inalta si nu vezi mare lucru de monitoare), L'Orchestre de Roche au sunat bine, iar Bully aproape senzational (un dj set inspirat, plin de funk, asa cum foarte rar auzi la Bully, si aproape niciodata in Expirat). Jon a fost mai slab decat la Delta Music Fest; se mai intampla.

Pe cine sa dam vina pentru Psapp? Blame it on London!


Vezi poze AICI


Popup detector