First Romanian Darkfest - maine seara in club Fabrica

13 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Mine 14 februarie, de la ora 21, n Club Fabrica, va avea loc First Romanian Darkfest, evenimentul autohton cel mai aşteptat de comunitatea darkwave şi goth.

Este pentru prima data de cnd romnii au preluat sarbatoarea traditionala americana de Valentines Day, cnd aceasta zi va putea fi sarbatorita altfel dect pna acum. Organizatorii Viva Music şi Kompas Events propun iubitorilor muzicii o alternativa la propriu şi la figurat pentru petrecerea acestei zile.

First Romanian Darkfest este dedicat celor care s-au saturat de kitch, de valori goale pe interior dar vopsite n culori stridente, celor care nu considera ca o cutie cu inimioare de ciocolata e un cadou potrivit şi celor care nu dau dedicatii n banda de jos a ecranului TV. Este o premiera care nseamna mai mult dect un festival clasic, este reversul muzicii servite cu aplomb n cluburile de fite, un raspuns logic la o avalanşa de prost gust mai mult dect previzibila.

De aceasta data, pe 14 februarie rolul lui Cupidon l vor juca artişti din Germania. Das Ich, In Strict Confidence şi Diary of Dreams sunt formatiile reprezentative pentru scena darkwave şi goth care vor oferi celor prezenti la Fabrica un spectacol unic, un cadou pentru toti ndragostitii care vad lumina dincolo de ntuneric şi şi gasesc liniştea n zgomotul sintetizatoarelor.

sursa: Viva Music


Popup detector