Festivalul Sunburn amenintat de teroristi

18 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Reteaua terorista internationala Al Qaeda pare decisa sa lanseze un atac in statiunea de top Goa - India, avertizeaza cabinetul de ministri din India. Este pentru prima data cand Guvernul indian recunoaste ca statiunea Goa a intrat pe radarul Al Qaeda.

Secretarul de Stat J P Singh, a declarat ca acest colt de paradis, este un punct de atractie turistica internationala, motiv pentru care in zona au fost sporite masurile de securitate.

In anul 2006 a fost arestat un tanar terorist (Tarique Batloo) membru al gruparii Tehrik-Ul-Mujahid, in urma unei atac cu bomba la statia de metrou Margao. In anul 2008 acesta a fost eliberat din lipsa de probe.

Cabinetul intrunit pe data de 2 decembrie 2008 a decis suplimentarea fortelor de politie in Goa. Recunoscuta in toata lumea pentru plajele sale, pentru arhitectura si pentru faptul ca e o Mecca pentru fanii muzicii electronice, Goa a fost declarata monument al naturii, datorita biodiversitatii. In intervalul 27 -29 decembrie 2008 in Goa sunt asteptati mii de fani ai muzicii electronice, cu ocazia festivalului Sunburn.

VibeFm.ro


Popup detector