Festivalul Gatecrasher Summer Sound System programat in luna mai

08 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Festivalul Gatecrasher Summer Sound System va avea loc la aerodromul Turweston in Northampton, sambata si duminica, 24-25 mai. Sunt asteptati peste 60.000 de oameni.

Un numar de evenimente s-a anuntat deja, iar ca headline sunt The Prodigy si Chemical Brothers sambata, respectiv duminica. Deja o parte din line-up este confirmat si acesta include pe Css, Dizzee Rascal, Nite Versions, Simian Mobile Disco, Digitalism (live), Paul Van Dyk, Pete Tong, New Young Pony Club, The Whip, Axwell & Ingrosso, Bloc Party (DJ set), Roni Size Reprazent, DJ Yoda, DJ Marky, Zane Lowe, Paul Oakenfold, Pendulum, Armand Van Helden, Annie Mac, Black Ghosts, Sinden & Herve, Luciano si Meat Katie.

Line-up-ul complet va cuprinde aproximativ 200 de DJ din toata lumea si 10 arene, unde se vor tine evenimentele. Portile se deschid sambata 24 mai la ora 16:00 si vor ramane asa pana in dimineata de 26 la orele 6:00.

Festivalul Gatercrasher a fost tinut pentru prima data in 1993 in Birmingham si era bazat doar pe tehno, house si mai tarziu trance. In momentul de fata este un adevarat festival, dedicat muzicii electronice.




Popup detector