Festival intr-o gradina zoologica veche in Ibiza

15 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cine va fi in Ibiza pe data de 24 septembrie, isi poate adauga deja festivalul Wildlife on One pe calendarul de petreceri din acel weekend. Evenimentul dureaza o noapte si va avea loc intr-o gradina zoologica veche din centrul oraselului Benimussa din San Antonio.

Wildlife on One este rezultatul unui proces de brainstorming intre sase promoteri internationali care organizeaza party-uri dedicate exclusiv muzicii electronice underground: Wiggle, Let It Play, Superfreq, Mulletover, Freak 'N' Chic si Bes Ibiza.

Site-ul Position-Normal anunta ca aceasta este probabil cea mai mare si fructuoasa colaborare intre sase promoteri din Ibiza. Evenimentul va avea, pe langa muzica electronica de calitate, mancare, baruri cu preturi ieftine, doua piscine, un casino "funk" si altele.

Pretul unui bilet este de 25 de euro in avans (se gasesc la agentii de bilete din San Antonio sau orasul Ibiza), si 50 de euro la intrare (daca ajungi pana la ora 6 PM, platesti doar 35 de euro).

Locatia va dispune de sase arene, unde puteti gasi artisti precum: Nathan Coles, Fred Everywhere, Evil Eddie Richards, Terry Francis, Carl Grant (LA Synthesis), Callum, Bekka Rawkins, Dan Ghenacia, Mr C, Dollz At Play, Adultnapper, Liz Edwards, Little Mike, Geddes, Jamie Jones, Damien Lazarus,
Alex Wolfenden, Manu L, Tim Sheridan, Pedro, Jo Mills, Dyed Soundorom,
Mark Antona (Live), Seuil (LIVE).

"Este vorba despre sase organizatii dedicate muzicii underground dance, care se aduna intr-o gradina zoologica veche, scoasa din folosinta; fiecare organizatie a luat o arena si face ce vrea acolo. Din cate stiu eu, nu mai exista ceva similar in Ibiza, la o scala atat de mare", spune Nathan Coles (parte a proiectului Wiggle - alaturi de Terry Francis) pentru agentia Skrufff.com.


Popup detector