Eveniment lansare Cutiuta Muzicala 7 The Little Musical Box

09 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Lansarea oficiala a celei mai noi Cutiute Muzicale `Cutiuta Muzicala 7 The Little Musical Box` joi, 11 septembrie de la ora 17.00 la Magazinul Diverta de pe Bulevardul Magheru, nr. 9 (fostul magazin Eva).

Toti copiii, parintii si bunicii sunt asteptati la o dupa-amiaza vesela, cu cantecele, clovni, face painting, iluzionisti, jucarii si baloane, atunci cand cea mai noua Cutiuta muzicala va prinde viata.

Evenimentul va fi prezentat de Anca Turcasiu iar invitatii se vor intalni cu cei cinci micuti care canta pe acest album, Alex si Patrik, doi dintre baietii lui Dan Bittman si ai Lilianei Stefan, care sunt la prima lor experienta de acest gen, dar si cu cele trei surori de nationalitate americana care si-au imprumutat vocile pentru a inregistra acest minunat album pentru copii.

Lansata recent pe piata de catre MediaPro Music, Cutiuta muzicala 7 The Little Musical Box continua seria de succes a Cutiutelor Muzicale create de Liliana Stefan cu opt ani in urma.

Impreuna cu MediaPro Music, Liliana Stefan a adunat si pentru acest nou album 10 cantecele noi, dar si doua adaptari ale unor binecunoscute hit-uri pentru copii, interpretate in limba engleza. Intrarea este libera in limita spatiului disponibil.


Popup detector