Escape Festival la Iasi cu Satoshi Tomiie

19 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Evenimentul din ziua de 14 martie isi alege ca locatie Era Shopping Park. Beneficiind de un amplasament extraordinar, departe de rigorile si restrictiile orasului, cu locuri de parcare si cu un cort de capacitate de 5000 de locuri, Escape Festival a inceput deja sa starneasca interes in randul consumatorilor de muzica de club.

Invitatul special este, asa cum v-am anuntat si AICI, Satoshi Tomiie, considerat unul dintre cele mai mari exporturi japoneze in materie de muzica electronica. De curand acesta s-a mutat la New York unde a devenit membru al unui proiect foarte important - Def Mix ( David Morales, Frankie Knuckles, Hector Romero si multi altii ), ajungand astfel sa lucreze cu Simply Red, David Bowie, U2, Mariah Carey. Notorietatea artistului isi spune cuvantul, iar prezenta lui in Romania este mai mult decat foarte asteptata. Este una dintre putinele dati cand am reusit sa punem Iasul pe lista unui turneu extraordinar ce incepe din Bucuresti 12 Martie, Club Studio Martin; continua in Club Obssesion, in Cluj 13 Martie si se sfarseste pe 14 Martie la Era Shopping Park.

Line-up ul contine si DJi romani precum Raoul Russu, Mihai Popoviciu si Sean Jay Dee. Petrecerea incepe la ora 20.00 iar accesul se face pe baza biletului de intrare. Biletele se gasesc pe www.bilete.ro si in magazinele Diverta la pretul de 30 lei.




Popup detector