Drogul online, noul viciu al dependentilor

02 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Portalul Ziare.com informeaza ca ultima moda in materie de droguri sunt undele sonore. Un program care poate fi descarcat de pe internet poate ajuta persoanele dornice de senzatii "tari" sa se drogheze cu ajutorul undelor sonore setate pe diferite frecvente.

Daca frecventa undelor sonore este setata intre 3 si 30 de hertzi acestea vor influenta creierul uman si vor produce senzatii egale cu cele traite dupa consumul de cocaina, marijuana sau ecstasy.

Sunt disponibile mai multe variante de unde sonore in functie de preferinta consumatorului.

Programul se afla pe internet si poate fi descarcat gratis la prima incercare. Daca utilizatori sunt multumiti de rezultate pentru o noua incercare vor plati.

Tot mai multe state au luat in serios aceasta amenintare si au convocat comisii specializate care sa gaseasca solutii adecvate pentru combaterea fenomenului.

"Undele cuprinse intre 3 si 30 de hertzi, cu infrasunete, au o frecventa care lucreaza asupra creierului uman intensificand activitatea cerebrala. Undele alfa, de exemplu, care vin pe frecventa 7 - 13 hertzi au un efect relaxant, euforizant si excitant. Este suficient sa asculti aceste infrasunete pe care urechea nu le percepe insa creierul da", a declarat Umberto Rapetto, specialist in domeniu.

Se pare ca aceste unde setate pe diferite frecvente sunt folosite de fortele de ordine pentru a calma infractorii violenti.

Riscul drogului online asupra sanatatii nu este cunoscut momentan, dar se fac studii.


Ziare.com


Popup detector