Detalii despre evenimentul de sambata din Studio Martin

09 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Sambata, 13 decembrie, clubul Studio Martin din Bucuresti sarbatoreste 15 ani de existenta alaturi de artistii de origine germana, care nu mai au nevoie de nicio prezentare, reprezentanti ai label-ului Get Physical, M.A.N.D.Y. In deschidere mixeaza DJ-ii romani Livio & Roby.

Clubul Studio Martin implineste 15 ani de existenta. 15 ani de petreceri memorabile. 15 ani in care au urcat la pupitru cele mai mari nume ale scenei de muzica electronica internationale.

Desi primul release sub numele de M.A.N.D.Y. a aparut in 2001, Patrick si Philipp lucreaza impreuna din anii '90, cand i-au cunoscut pe Steve Bug si cei doi Booka Shade. Originari din Germania, baietii de la M.A.N.D.Y. sunt in spatele label-ului Get Physical, unul dintre cele mai vandute astazi la categoria house, tech, techno.

Denumirea label-ului Get Physical a venit ca urmare a nemultumirii lui Patrick si Philipp a trecerii bruste de la vinyl la mp3 download. 'Eram cam impotriva lumii virtuale, pro activitati fizice, anti computer nerds. Nu am vrut sa facem lucruri virtuale, ci fizice. Cealalta idee a fost asupra muzicii de dans, nu vroiam sa facem piese de ascultat, ci piese de dansat. Plus ca piesele de la label aveau o baza disco, asa ca sunau mai mult disco anilor '70' spune Patrick.

Dupa release-uri ca Oh Superman!, I Feel Space, Jah si Body Language (vs Booka Shade), M.A.N.D.Y. a devenit un nume reprezentativ cand vorbesti despre tech house, minimal si techno.

Pretul unui bilet este de 20 ron pana in ora 00.00, 30 de ron intre ora 00.00 si 01.00 si 40 ron dupa ora 01.00. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.


Studio Martin 15 Years Anniversary from Razvan Podeanu on Vimeo.


Popup detector