Designeri digitali se pot promova gratis pe o noua comunitate online

12 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Tinerii designeri digitali au la dispozitie o noua comunitate online in care pot face schimb de experienta si pot fi promovati gratuit, denumita "1024x746". ectiunile principale ale comunitatii "1024 x 768" vor include un flux zilnic de stiri despre cele mai bune lucrari din lume, sesiuni de design bazate pe diverse teme, interviuri cu designeri si oameni de creatie din agentii, precum si concursuri, anunta NewsIn.

"Ceea ce deosebeste comunitatea "1024 x 768" de alte site-uri este faptul ca oferim tutoror artistilor sansa de a se promova gratuit. Inscrierea lucrarilor nu presupune nicio taxa, iar ei pot beneficia de expunere atat locala, cat si internationala, site-ul fiind in limba engleza", precizeaza Alina Stan.

Printre modalitatile de promovare a artistilor romani va fi includerea unor designeri de renume international in juriile concursurilor organizate pe "1024 x 768".

Din 2008, design-ul a fost inclus drept categorie distincta la doua dintre cele mai importante festivaluri de publicitate, respectiv cel de la Cannes si Eurobest. Acest lucru a confirmat faptul ca design-ul este un domeniu care capata, treptat, din ce in ce mai multa importanta in randul publicitarilor.

Ziare.com


Popup detector