Derrick Carter si Derrick May vin la Ministry of Sound

15 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Hi-Tek Soul vor fi prezenti la Ministry of Sound, care are loc sambata, 19 aprilie, prin persoana lui Derrick Carter care va mixa face-to-face cu rezidentul Derrick May, in timp ce Radio 1Xtra vor transmite show-ul in direct din clubul londonez.

Intr-un interviu exclusiv pentru Beat Factor (disponibil aici), Derrick May anunta ca va mixa si o compilatie la Ministry of Sound, asa ca gig-ul sau nu ar trebui sa surprinda pe nimeni.

Derrick Carter este cunoscut ca omul cu boompty boomp, o incercare fonetica de a descrie propriul sau stil, house underground. I-a cucerit pe toti cu albumul Squaredancing In A Roundhouse lansat in 2002, cu sound-ul sau devenit sinonim cu Chicago, orasul lui Carter si cu impresionanta cariera muzicala, el debutand prin anii 80. Recent Carter a mixat la Corsica Studios, dar desigur Ministry este la celalalt capat al ecuatiei, datorita surafetei si prestigiului. Corsica Studios este unul dintre cele mai necomerciale locuri din Anglia, dar Ministry este unul dintre cele mai mari si unul dintre cele mai bine echipate cluburi, cu exceptia unei platforme prea mari de dans, insa cu unul dintre cele mai bune sisteme de sonorizare din oras. Locul perfect to boomp u with cum ar spune Derrick Carter.

Derrick May exceleaza ca specialist al techno-ului, iar combinatia cu house-ul lui Carter va avea un impact major asupra tuturor. Tot la Ministry vor fi prezenti si Stacey Pullen impreuna cu Jim Masters si desigur Kevin Saunderson.


Popup detector