Danny Rampling a scris cartea How To Be A DJ

26 August 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul britanic Danny Rampling si-a lansat prima carte, intitulata How To Be A DJ. Pe site-ul de unde se poate achizitiona cartea, adica theessentialguidetodjing.com, DJ-ul promite ca vietile cumparatorilor se vor schimba pentru doar 67 de dolari.

Dragi prieteni, numele meu este Danny Rampling si am avut marele noroc sa traiesc o viata, pe care altii o numesc fermecatoare. Sunt de acord. Iubesc ce fac si fac ce iubesc. Calatoresc prin lume in fiecare saptamana ca DJ-i, mixez in cele mai bune cluburi, produc muzica, intalnesc oameni senzationali si fara nici un efort mi se ivesc oportunitati si imi continui succesul. Acum pentru prima data, impulsionat de catre oamenii din intreaga lume care vor sa afle cheia succesului meu, am creat o matrita pentru toti, in care am impartasit totul

Pionierul acid house-ului s-a retras din circuit acum doi ani, cu o serie de petreceri de adio, insa s-a intors la platane acum 12 luni, dupa ce a descoperit organizatia Success University. Organizatia ofera vizitatorilor pentru doar doi dolari, un ghid pas cu pas al sistemelor, care daca sunt corect constuite pot aduce mii de dolari.

Cartea lui Danny se axeaza in principal pe DJ-ing, chiar daca ofera si cateva secrete esentiale pe care le poate aplica oricine imediat. De asemenea gasim in carte critici asupra articolelor unor autori cunoscuti sau ale unor simplii oameni, care vorbesc despre DJ-ing sau despre succes. Nu am putut trece cu vederea faptul ca multi oameni dau sfaturi despre DJ-ing, despre industria muzicala sau despre succes. Sunt buni de gura dar fara rezultate. Nu stiu despre voi, dar eu sunt hotarat sa invat de la oameni care au rezultate. Vorba este ieftina. Faptele conteaza.


Popup detector