Dance4life porneste campania Anti-Sida

08 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Compania Dance4life va fi partener principal la cea de-a treia editie a festivalului South-East European Music Event(SeeMe). Cu aceasta ocazie ambasadorii companiei, Jesse Voorn si Zoe Xenia au produs o piesa special pentru festival care se numeste Seeme. Piesa va putea fi ascultata in prima auditie la eveniment.

Dance4life a initiat si o competitie care este accesibila tuturor si abia asteptam sa ascultam toate piesele primite. Castigatorul va fi anuntat in timpul ceremoniei de decernare a premiilor SeeMe, care va avea loc pe data de 7 iunie la Central Military Club din Sofia. Premiul consta intr-un echipament complet de DJ, marca Kam. Data inchiderii concursului este vineri 29 mai si castigatorul va fi ales de un juriu desemnat de catre Dance4life.

Dance4life este o initiativa internationala, care are ca scop implicarea tinerilor din intreaga lume in tentativa de stopare a bolilor contagioase, sau cu transmitere sexuala ca Sida sau Hepatita. Tinerii sunt viitorul si ei au puterea sa opreasca raspandirea acestor boli. Daca sunt uniti si vor o schimbare, ei pot face diferenta. Dance4life le ofera aceasta sansa, ii invata cum sa se protejeze si cat de mult conteaza viata, dar in primul rand le ofera posibilitatea sa iasa in lume si chiar sa faca ceva concret, sa devina implicati direct. Obiectivul nostru esta ca pana in 2014 sa creem o miscare de aproximativ un milion de asemenea oameni.

Un asemenea om va fi o persoana tanara, care o sa ia parte la cel putin doua din primele trei activitati Scool4Life. Scool4Life nu inseamna carti plictisitoare, studii intense sau teme, este vorba despre dans, muzica, media, evenimente, filmari si responsabilitatea de a te proteja pe tine si pe cei din jur.



Popup detector