Daft Punk lanseaza un nou album

28 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Intr-un interviu acordat portalului ITM, fostul manager al francezilor de la Daft Punk din ultimii 12 ani, Busy P, a declarat ca baietii se afla in studioul din Paris si se pregatesc in sfarsit sa lanseze un nou album.

Dupa ce anul trecut au facut valuri in turneul NeverEverLand din Australia, francezii de la Daft Punk s-au pus iar pe inregistrat muzica. Pedro Winter, boss-ul label-ului Ed Banger, cunoscut si ca Busy P vorbea pentru ITM despre noua compilatia Ed Rec Vol III, cand a aruncat bomba ca Daft Punk s-a apucat de inregistrat.

Baietii sunt in Paris la studio in acest moment si abia astept sa le ascult noile piese! Partea cea mai buna este ca s-au reapucat de produs muzica a declarat Busy P pentru Inthemix. Chiar daca vestea a fost primita cu mare entuziasm de catre fani, inca nu se stie data lansarii albumului. Cand a fost intrebat despre lansare, Pedro a glumit spunand ca Sunt sedentari, doar stiti. Nu se grabesc cu albumul si eu zic ca e dreptul lor.

Managerul a mai spus ca s-a retras din functia pe care o avea la Daft Punk pentru a se concentra mai mult pe label-ul Ed Banger. Am oprit colaborarea cu ei recent, pentru ca vreau sa ma concentrez mai mult pe label-ul si cariera mea, dar dupa ce m-am ocupt de Daft Punk 12 ani, relatia dintre noi va continua sa fie una foarte apropiata.

Ce fel de sound vom avea de la Daft Punk in 2008? Ultimul lor album a fost lansat in 2005 si s-a intitulat Human After All, pentru care duo-ul a fost criticat, insa in 2006 au captat inca odata atentia, prin prestatia live incredibila de la festivalul Coachella. Cine stie, poate vom avea un album cu un impact incredibil cum a fost cel de debut, Homework sau urmatorul care i-a facut celebri numit Discovery.



Popup detector