DJ-ul Gene Farris mixeaza la mare pe 21 iulie

04 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Gene Farris va mixa in clubul Gossip din Mamaia pe 21 iulie. Artistul originar din Chicago apartine de casa de discuri Soma Quality Recordings. In cea de-a treia sambata a lunii iulie, el va veni in premiera in Romania.

Gene Farris, alaturi de muzicieni ca DJ Sneak, Paul Johnson, Derrick Carter, DJ Rush, Ron Trent, Boo Williams si Glen Underground au format noul val al cunoscutului Chicago DJs & Producers.

Intrebat despre viitorul sau in muzica, Gene a raspuns cu pasiune ca "muzica house este singura mea dragoste adevarata. Am fost impreuna de peste 16 ani si nu am de gand sa o parasesc niciodata. Ea este pacea mea".

Cererea internationala pentru elita Chicago House Sound l-a pastrat pe Gene ocupat cu giguri in intreaga lume in ultimii 10 ani. Apoi in 2003 a aparut release-ul 'Textures', mix CD acompaniat si de turneul mondial Textures.

In 2007, Gene Farris continua cu cel mai nou album "A Decade of Beats", expunand cea mai buna muzica din cei 12 ani si care l-au incoronat ca unul dintre "ambasadorii internationali" ai muzicii house din Chicago.


Popup detector