TBF - transfer la Mango Booking

01 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Transferuri nu au loc doar in fotbal (ca tot suntem in perioada in care fotbal-ul iese din sfera tabloidelor). DJ-ul si producatorul roman TBF este cea mai recenta achizitie in rosterul agentiei de booking Mango.


TBF, pe numele sau adevarat Tibi Fratila, este unul dintre cele mai bune produse de export ale Romaniei in materie de muzica electronica.


Depasind de mult stadiul de up'n'coming DJ & producer, TBF este deja o confirmare. Cu release-uri la Minority, Royalty Records, Digi Funk, Kinjo Music, Dustpan Recordings, Robsoul, Oomph sau Footwear (label-ul de bootleguri al lui DJ Sneak), artistul a fost invitat chiar la editia de anul acesta a Winter Music Conference in Miami.


In urma unei vizite in Romania, de 1 mai, DJ Sneak l-a cunoscut pe TBF si marturiseste in cadrul unui interviu pentru Getthecurse.com ca a ramas foarte impresionat de acesta, mai ales tinand cont de faptul ca Tibi este foarte tanar.


"Acest pusti vine cu cel mai bun house pe care l-am auzit in Europa in ultima vreme; nu e techno, nu e electro, e house pur!" marturiseste DJ Sneak in cadrul respectivului interviu. "E atat de tanar si eu am 38 de ani! L-am auzit mixand si mi-a placut foarte mult, i-am si spus sa continue ceea ce face si o sa-l ajut."


"Azi e TBF care imi cumpara discurile. Acum zece - doisprezece ani erau Ian Pooley, Daft Punk si Basement Jaxx".


Pe Tibi il puteti asculta chiar in acest weekend in clubul La Mania, de pe litoral, alaturi de o alta legenda a genului house, Chris Simmonds. Ramaneti aproape pentru albumul de debut al tanarului artist, ce va fi lansat in vara aceasta la Minority Music, label condus de Hector Moralez. Materialul va contine 8 piese si va fi disponibil atat pe vinil cat si digital, fiind urmat de o editie remixata de catre artisti "surpriza".



Popup detector