DJ Sneak - Jackin' funky grooves

26 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

DJ Sneak este unul dintre cei mai adorati DJi la ora actuala in Romania. Descriind muzica house ca "Jackin’ funky grooves that will make you shake your ass!" portoricanul Carlos Sosa este un ambasador al stilului la nivel international.


In cadrul unui interviu pentru blogul Kozopolitan, Sneak marturiseste ca a fost influentat de artisti precum Marshal Jefferson, Farley Funk, Steve Hurley sau Ralphie Rosario. "Am devenit un mare fan al acestui sound, datorita acestor artisti, si altii pe care nu i-am mentionat aici."


Artistul tine sa delimiteze, in cadrul aceluiasi interviu, adevaratul sound house, de trend-ul actual care a acaparat interaga industrie a muzicii electronice. "Exista si multa muzica ce suna ca naiba. Cred ca multi artisti sunet neinspirati si fac muzica din motive gresite. (...) Muzica house este atat de raspandita zilele acestea, incat toti vorbesc despre a face muzica house; dar de cele mai multe ori, ei urmaresc retetele hit-ului, in loc sa se concentreze pe calitate si nu pe veniturile ulterioare."


In materie de productie, Sneak planuieste release-uri viitoare la label-uri precum Desolat, Robsoul, GuestHouse Music, label-ul romanesc [a:rpia:r], si altele.


interviul integral cu DJ Sneak il puteti citi aici.


Dj Sneak Live @ Vanguard, LA - 03-09-2010 by R_co

Popup detector