DJ-ii lupta impotriva cancerului

14 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Mai multi DJ-i britanici s-au parteneriat pentru a lupta impotriva cancerului. Sub sloganul Around The World In 80 Raves, colectivul de artisti, printre care se numara starul electro house Mickey Slim, Oliver Lang si Aaron Ross de la Defected, au ca scop colectarea de fonduri pentru fundatia caritabila Cancer Research UK, cu ajutorul evenimentelor muzicale in diferite locatii de pe mapamond.

Organizatorul acestui proiect este Ken Fan, acesta declarand ca a pornit campanie dupa ce si-a pierdut ambii parinti din cauza cancerului. Mama mea a decedat anul trecut din cauza cancerului si asta m-a afectat faorte mult, mai ales cand vedeam ca oribila boala ii mananca viata si sufletul. Cancer Research lupta pentru o cauza nobila, dar oamenii nu-si dau seama de gravitatea cancerului decat cand ii afecteaza personal.

Campania va debuta in luna mai, odata cu primul eveniment care va avea loc la Birmingham si va continua cu o strangere de fonduri din evenimente caritabile care implica 16 DJ-i. Acestia vor performa cate cinci gig-uri fiecare, in total, cum sugereaza si sloganul, vor avea loc 80 de evenimente. Lista DJ-ilor care sunt implicati in acest proiect este urmatoarea:

Ken Fan
Kim Fai (Toolroom Records)
Will Bailey aka Rudi Stakker
Oliver Lang (Bora Bora, Manumission Ibiza)
Gaz James (In.toxikate Records)
Micky Slim (and his Bombsquad)
Mark Maitland
Hauswerks
Aaron Ross (Defected Records)
Mikey Dalton (Big Brother)
Timmy Vegas (Soul Centra)
Emiestillo
Neil Navarra (Godskitchen)
Graham Sahara (Pacha)
Andy Baxter (Pacha)
Matt Caseli (Pacha)

Pentru mai multe informatii vizitati www.aroundtheworldin80raves. org


Popup detector