DJ-i pana la moarte

07 Mai 2007 Beat Factor BeatFactor

La fel cum sunt caini pana la moarte, exista si DJ-i. Agentia de booking si casa de discuri Def Mix a implinit recent 20 de ani de activitate. Managerul Judy Weinstein a precizat ca niciun DJ de la Def Mix nu planuieste sa se retraga, in ciuda faptului ca multi din ei sunt persoane trecute de 40 de ani.

Frankie Knuckles, David Morales sau Satoshi Tommie sunt doar cativa reprezentanti ai brandului Def Mix.

"DJ-ii vechi nu pleaca nicaieri. Asta e ceea ce fac ei. Si pana la ultima suflare asta vor face, pentru ca DJ-ii adevarati traiesc pentru totdeauna", glumeste Judy Weinstein.

Ca tot vorbim de persoane mai in varsta, ucraineanul Grigoriy Nestor in varsta de 116 ani recomanda unui ziar local din Kiev reteta pentru o viata lunga: "Oamenii care stiu prea multe intotdeauna o sfarsesc urat. E mai bine sa ramai prost si sa nu iti faci prea multe griji. Cu cat stii mai putin, cu atat traiesti mai mult; ignoranta este viata lunga si fericire", precizeaza Ananova.

In Romania, cel mai batran DJ este Andy Morehouse, in varsta de 52 de ani. Intr-un interviu exclusiv pentru Beat Factor, Andy glumeste ca vrea sa se retraga la 74 de ani.




Popup detector