Concurs BF: Mergi gratis la Booka Shade la Arenele Romane - 17 Mai

08 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor pune la bataie doua intrari la evenimentul cu Booka Shade, Lopazz si Livio & Roby de la Arenele Romane din Bucuresti, de pe data de 17 mai. Detalii gasiti mai jos.

Arno si Walter, cunoscuti sub numele de Booka Shade, au incheiat recent turneul Movements prin care au ajuns sa interpreteze live cele mai iubite piese de pe album in toate colturile lumii. Mandarine Girl, Night Falls si Body Language sunt doar cateva dintre titlurile care i-au facut pe cei doi nemti sa se numere printre cei mai iubiti artisti de muzica electronica din lume la ora actuala. Unul dintre cele mai asteptate albume ale anului, este cu siguranta The Sun & The Neon Light al baietilor de la Booka Shade.


Intra in concurs AICI!



Lopazz, adica Stefan Eichinger, este cu siguranta unul dintre cei mai deosebiti artisti din ultimii ani, cel putin din cadrul label-ului Get Physical Music. Are un stil greu de descris in cuvinte pentru ca te poti astepta oricand ca urmatorul sau material sau sa fie disco, experimental, pop, pastrand insa elemente electronice. Cunoscut producator, Lopazz a scris peste 30 de piese care au intrat pe coloane sonore ale unor filme din ultimii ani. Cea mai cunoscuta este cu siguranta cea pentru Miami Vice (2001).


Popup detector