Concurs BF: Castiga invitatii la DJ Rush in Bucuresti - 4 Aprilie

25 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pionierul hard techno DJ Rush revine in Romania, insotit de Marco Remus. Evenimentul este organizat de catre Q Level si va avea loc pe date de 4 aprilie in clubul Kristal Glam din Bucuresti. In deschidere mixeaza brasoveanul Lektronikumuz. Beat Factor pune la bataie cinci intrari la acest eveniment.

Isaiah Major, cunoscut in special ca Major Rush aka DJ Rush sau Ruleta Ruseasca, este pionierul muzicii hard techno. De-a lungul carierei mele i-am auzit pe multi spunand ca hard energy nu va rezista si acest stil este doar o aberatie fara feeling... hahaha dar aici intervine Rush!, spune DJ-ul. De la locul unde s-a nascut, Chicago, si pana in Germania, Belgia, Austria, Olanda, Cehia, Ungaria, Japonia, UK si multe alte locuri, nu a facut decat sa distreze pe toata lumea atat cu felul lui de a fi, dar si cu diversele stiluri de muzica electronica: de la hard energy, disco, la house, anii 60 sau orice il face sa se simta bine, totul intr-un amestec reusit de Hard Dance.

Intra in concurs AICI!

Pentru multi Rush este un star pe scena, un entertainer perfect, dar spre deosebire de stilul sau nebun, el este o persoana obisnuita la fel ca si cei care vin la petrecerile lui. Promit un an care va va aduce amintiri mai intense. Am cateva lucruri speciale pentru voi, ca intotdeauna, dar de aceasta data si mai surprinzatoare si socante pentru 2008.

Marco Remus si-a inceput cariera de DJ in 94 cu muzica house, dar curand si-a dat seama ca stilul gen Hard Chicago si Detroit Techno era cu mult mai interesant pentru el si mult mai potrivit. De la micile petreceri private din orasul sau natal din Germania de Est, a inceput sa mixeze in toate cluburile mari din Germania, Olanda, Austria, dar si la festivaluri de profil precum Time Warp, Nature One, Sonne Mond und Sterne, Love Parade si multe altele.


Popup detector