BeatFactor Sessions in Raum din Cluj Napoca - Sambata, 11 Decembrie 2010

03 Decembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Sambata, 11 Decembrie 2010, clubul Raum gazduieste o serata BeatFactor Sessions, cu Lektronikumuz si Dragos Rusu in rolurile principale. Pretul intrarii este de 10 lei.


BeatFactor Sessions este un brand ce apartine site-ului de muzica electronica si cultura clubbing www.BeatFactor.ro. Petrecerile BeatFactor Sessions au la baza un sound pe care dorim sa nu il compromitem si ceea ce credem noi ca inseamna calitate in muzica electronica.


Trecem prin techno, house (cu diverse variatii), disco, electro, pastrand un numitor comun – in cazul de fata calitatea, nascuta de catre un brand care incearca sa etaleze tot ce e mai bun din muzica electronica.


Pasiunile unui om se pot vedea cu ochiul liber, chit ca este vorba despre pescuit, fotbal sau masini, pentru Lektronikumuz, cea mai mare pasiune este muzica. In 2001 si-a achizitionat primul vinyl, ''Speedy J – Krekc EP''. De atunci, colectioneaza vinyl-uri cu muzica electronica, astfel in 2010, a ajuns la un numar impresionat de 3000 de discuri de colectie.


A descoperit techno-ul in 1994, cand urmarea pe canalul VIVA si M6 inregistrari ale petrecerilor de techno, urmarindu-i mixand pe unii dintre cei mai renumiti DJ, cum ar fi: Dave Clarke sau Jeff Mills. "Dragostea" sa pentru efectul stroboscop-ului rosu (componenta a pick-upului Technics) a fost unul dintre motivele pentru care a devenit DJ.


A debutat in 2001, odata cu petrecerile "Freak's Reunion Sessions" din Brasov pe care le organiza impreuna cu un prieten, de asemenea DJ, pe nume Dariotto. In 2003, alaturi de DJ Bela, s-a decis sa-si dezvolte propriul eveniment de promovare a muzicii house si techno, sub numele de „ElektrOPEN Funk", ajuns la a 10-a editie. Alaturarea sa in familia Skills Records a avut loc in 2005. Aceasta casa de discuri se ocupa cu promovarea DJ-ilor romani de techno-electro, cu vanzarea de vinyl-uri, nume de care se leaga „Delaloya" , „Cluj Raving Society" sau „Transilvanian Summit".


La acest label mai sunt semnati si Horace Dan D. (cel care a inceput acest proiect), ALCA, Filipash, Pytone aka Minimus, DJ Darius, Just D'Light, si alii. In 2006 porneste un nou concept de petreceri numit "Fire In The Hole!" unde a avut invitatie ca DJ Rush (USA), Mark Williams (UK) sau Bryan Cox (USA). In 2007 realizeaza un eveniment in aer liber, "maraton" de 3 zile si 3 nopti, care imbina muzica, arta, sporturile extreme si natura, intr-o miscare numita "ROMANIAN ELECTRONIC FESTIVAL" care a avut invitati nume ca : OCTAVE ONE (USA), Cristian Varela (E), Luke Slater (UK), Danilo Vigorito (I), Space Djz (UK), Trevor Rockcliffe (UK), Lucca (CZ), Dave Angel (UK), Paul Mac (UK), Paul Langley (UK), Bando (E), DJ Zinc (UK), DJ Spor (UK), The Rogue Element (UK) si alti artisti si dj's de prima mana din Romania.


A mixat alaturi de : JEFF MILLS (USA), OCTAVE ONE (USA), DJ Rush (USA), Cristian Varela (E), Luke Slater (UK), Danilo Vigorito (I), Space Djz (UK), Trevor Rockcliffe (UK), Marco Remus (D), Lucca (CZ), Valentino Kanzyani (Slovenia), Dave Angel (UK), Bryan Cox (USA), Alexander Kowalski (DE), Marco Lenzi (UK), Paul Mac (UK), Mark Williams (UK), Paul Langley (UK), Bando (E), Tim Taylor (UK), Chris Da Break (Polonia), Vladimir Vujichic (Slovenia), Nesh Martin (Elvetia),... si alti artisti si dj's. "Very groovy principles of dance, techno is the way to reflect his mind" "Analogue Adored. Digital Deplored (1992)"


Latest tracks by Lektronikumuz


Popup detector