Clubul Pacha din Londra si Fabrica din Bucuresti au fost asaltate de politie

24 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Clubul Pacha din Londra a avut parte in aceasta sambata, 20 septembrie, de un raid al politiei metropolitene. Operatiunea a constat in arestarea persoanelor care aveau in posesie droguri, sau incercau sa le vanda, iar politistii au fost ajutati de caini antrenati special. Chiar daca fortele de ordine au intervenit in forta, probabil nu au avut nici un pont deoarece au reusit sa aresteze doar 10 persoane.

Captura politiei a fost de 100 de pastile si 30 de grame de cocaina, potrivit postului de radio Capital FM. Pe site-ul Pacha, patronul clubului Billy Reilly, fratele mai mare a lui Keith Reilly de la Fabric, a tinut sa-si ceara scuze publicului spunand ca aceasta lipsa de incredere si aceste interventii in forta, nu au stopat traficul de droguri din cluburi, dar au creat o prapastie intre fortele de ordine, clubberi si manageri.

Pacha este ultima victima din Londra a unei razii generale, precedenta fiind o operatiune mai de amploare la festivalul Lovebox, unde politisti imbracati civil si femei au fost imprastiati prin public. Surse neoficiale au confirmat pentru Beat Factor ca o razie a politiei s-a desfasurat si in clubul Fabrica din Bucuresti, weekend-ul trecut.



Popup detector