Clubbing-ul in Ibiza - mentalitate de turma?

11 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Clubul Underground Ibiza este unul dintre locurile care nu face absolut nicio promovare, nu lucreaza cu sponsori si nu isi face publicitate. Intr-un scurt interviu pentru Beatportal.com, patronul Nick Fry explica de ce a adoptat aceasta atitudine.

"Publicitatea si promovarea in Ibiza spala creierul oamenilor. Nimeni nu are timp in vacanta sa exploreze nimic in Ibiza, pentru ca localuri precum Space sau Privilege au acaparat totul!", spune Nick Fry.

Detinatorul Underground Ibiza mai spune ca oamenii nu mai au posibilitatea de a gandi pentru ei. "E ca si mentalitatea de turma. Cei care vin aici ii urmeaza pe ceilalti si se distreaza pentru ca sunt constienti ca au cheltuit multi bani in noaptea respectiva".

Nick mai adauga ca este frustrant sa incerce sa concureze, pentru ca mai totul se bazeaza pe o promovare excesiva. "Ma gandesc uneori - daca nu joc dupa regulile lor, voi fi scos din joc?"

Asteptam opinia voastra in legatura cu promovarea in exces a unui club si cat de relevanta este faima ulterioara a localului respectiv.


Popup detector