Ce evenimente au loc in weekend in tara

06 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Daca in materialul anterior v-am prezentat exclusiv evenimentele din Bucuresti, acum intreaga atentie se focuseaza pe evenimentele si petrecerile care se desfasoara in tara.

Asadar, in aceasta vineri, clubul Hypnotic din Iasi gazduieste evenimentul Club Classics, iar West End din Bacau il are ca special guest pe Alin Prada.

Vyfo, Xander, Oliviu & Mircea Ivan mixeaza la The Moose in Brasov, iar in Midi - Cluj are loc Ro:Massive. Lista de vineri se incheie cu evenimentul Funky Fresh Fridays care se desfasoara in La Gazette, Cluj.

Sambata este ceva mai incarcata, in capul listei se afla Dan Ene cu al sau turneu de promovare al Gravity, show-ul sau radio de la Vibe FM, primul stop fiind in Mizil, la Maximus.

XS Iasi se pare ca si-a deschis iar portile, si are un invitat strain, mai exact pe Paul Damixie.

Evenimentul Midi meets Sunrise, care ii are ca invitati pe artistii Sunrise se va intampla in Cluj, evident la Midi, iar Warehouse party, cu alti artisti Sunrise are loc in Iasi, pe langa Facultatea de Mecanica.

Clubul Pure din Timisoara ii invita in aceasta sambata pe toti amatorii de dans sa-si scoata tenesii la zbenguiala, iar clubul Moose din Brasov nu mai lanseaza niciun indemn, pentru ca doar numele invitatilor ii face pe clubberi sa dansese deja: Djuma Soundsystem.

Daca aveti nelamuriti legate de aceste evenimente, consultati lista completa si detaliata a petrecerilor accesant seciunea EVENIMENTE a site-ului nostru!

HF!


Popup detector