Agenda evenimentelor din acest week-end din Bucuresti

06 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Dupa cum v-am obisnuit, vinerea beatfactor.ro va prezinta cele mai importante evenimente care au loc in Capitala.

Asadar, astazi, 6 noiembrie, avem parte de doua concerte foarte interesante, odata la Club Control, cu Noblesse Oblige, si evenimentul The Mission, cu Dubfire, Underworld, Gorillaz si Minus in deschidere.

O alternativa la evenimentele mari este party-ul de la Daimon, cu Vania, Victor Stancov si Adrian Patrascu, event care se va transforma intr-un after party dupa ora 5 dimineata, cu Pagal si Rosario Internullo.

In Kristal va avea loc un eveniment dedicat DJ-ilor romani, cu Rhadoo si El Cezere in rolurile principale.

Clubul Pride il va avea ca invitat pe Optick, iar la Expirat si Barocco Bar vor avea loc alte doua evenimente ceva mai underground. In ce priveste After Hours-ul, acesta va fi odata la Club Silver, si la Studio Martin, after-ul oficial al evenimentului The Mission, cu Dubfire ca main artist, sustinut de Negru in warmup.

Sambata este seara de club clasica, cu John Digweed si Kool la Kristal, si TranceENDance la Studio Martin.

Khidja mixeaza la Traian 42 (un afis genial pentru acest eveniment), iar after hours-urile se tin si la Silver, cu Adrian Eftimie & Hadro, la Helios si in Bubbles.

Nici fanii drum'n'bass nu au de suferit, pentru ca la Arenele Romane ii pot vedea pe cei de la Pendulum intr-un DJ set.

Acestea sunt cele mai importante evenimente ale acestui weekend in Capitala, asa ca have fun oriunde ati merge, pentru ca posibilitatile sunt, dupa cum vedeti, multiple. Lista completa a petrecerilor o gasiti la sectiunea EVENIMENTE.

Stati cu ochii pe beatfactor.ro pentru a vedea pozele de la evenimentele enumerate mai sus!


Popup detector