Ce ati dori sa-l intrebati pe Luciano?

10 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Luciano va lansa compilatia Fabric 41 in luna iulie la Fabric Records. Beat Factor va fi maine, 10 iunie, la telefon cu artistul cilean, asa ca daca doriti sa-i adresam vreo intrebare anume, postati-o printr-un comentariu mai jos.

Pana la interviul cu Luciano, iata cateva lucruri pe care, poate, nu cu totii le stim despre faimosul DJ si producator, extrase dintr-un press release primit recent la redactie.

"Inceputurile mele muzicale sunt in Chile. Avem un prieten foarte bun, Adrian Schopf, fratele mai mic al lui Martin Schopf (cunoscut ca Dandy Jack). Ma intelegeam foarte bine cu Adrian, si am decis sa facem mici petreceri; Adrian vorbea intotdeauna despre Martin, care se mutase in Germania, asa ca atunci cand acesta (Martin) a revenit in Chile, am decis sa facem petreceri mai multe si mai dese. Cred ca primele petreceri le-am facut cand aveam 15 sau 16 ani. Unerori chiar trebuia sa ma ascund in toalete sau sub pupitrul DJ-ului, pentru ca eram mult prea mic si nu aveam ce cauta acolo."

Era extraordinar de greu sa faci rost de discuri in Chile. Daca stateai sa compari pretul unui disc cu salariul normal din Chile, era aproape imposibil sa-ti permiti discuri. Si oricum, discurile pe care le comandam nici nu soseau - singura muzica ce ajungea in Chile era salsa sau cumbia; muzica sub americana in general. Asa ca era foarte, foarte, foarte greu sa faci rost de viniluri din Europa. Asa ca puneam discurile de care facea rost toata lumea - in general muzica trance (nu trance-ul de astazi, ci un fel de goa-trance) si un fel de techno si...ce se mai gasea!"


Detalii despre compilatia Fabric 41 puteti gasi AICI.


Popup detector