Clubul Studio Martin revine

01 Octombrie 2005 Beat Factor BeatFactor

Dupa mai multe dezbateri, clubul care a gazduit de-a lungul anilor mai toti DJ-ii romani si foarte multi DJ-i si producatori straini, revine dupa o perioada de aproximativ un an si jumatate. Situata intr-o zona relativ centrala a Bucurestiului, locatia va fi aceeasi iar interiorul va fi decorat intr-un stil nou. Sfarsitul lunii octombrie este preconizat a fi perioada in care Studio Martin isi va redeschide portile, acest exemplu de bun gust si educatie muzicala.

De-a lungul anilor, Studio Martin a gazduit nume mari precum Lee Buridge, Craig Richards, James Zabiela, Timo Maas, Yunus Guvenen, Hernan Cattaneo, Adam Freeland, Tania Vulcano, Quivver si multi altii. De asemenea, Martinul este cel care a gazduit petrecerea de lansare a compilatiei Global Underground 026 mixata de James Lavelle.

Pentru acest sfarsit de 2005 si anul 2006, clubul isi propune sa reinvie o atmosfera ca in vremurile bune, astfel Bucurestiul va incepe din aceasta toamna o lupta stransa intre cluburi, agentii de booking si promoteri. Tinta clubului este un public cunoscator, cei care nu sunt doriti nu vor avea acces inauntru. De asemenea, se anunta interzicerea camerelor si aparatelor foto in club. Line-up-ul va fi constituit dintr-un singur invitat strain in fiecare sambata si mai multi invitati romani, astfel incat warm up-ul sa fie potrivit setului de main al dj-ului strain. Pentru seara de vineri clubul va fi deschis si altor agentii care doresc sa organizeze petreceri.

Studio Martin a fost inchiriat de catre o societate care a incheiat din start un parteneriat cu The Mission. De asemenea, clubul va avea colaborari si cu agentia Sunrise. Deja un party confirmat in Martin in colaborare cu Sunrise va avea loc pe data de 29 octombrie, in cadrul caruia vor mixa 2 DJ-i germani de techno, Luciano (Poker Flat, Berlin) si Thomas Melchior (Cadenza, Berlin).



Popup detector