Cai Verzi si Fiii la Teatrul Masca din Bucuresti

13 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Nu trebuie sa fii pasionat de cai verzi sau sa-i vezi pe pereti ca sa vii la Teatrul Masca din Bucuresti vinerea aceasta, 16 mai. Multi ani de pregatire, cateva camere pline cu viniluri si doua nume care fac linguri sa se indoaie, Dj Spun (Jason Drummond) si Conrad Idjut (Conrad McDonell) se opresc pe 16 mai pentru prima data in grajdurile "Cai Verzi & Fiii".

DJ Spun (sau Jason Drummond) a avut un impact puternic asupra scenei de muzica de pe coasta de vest a Americii prin productia lui de deep house eclectic. Spun creşte n zona San Jose şi ncepe sa puna muzica la petreceri underground spre sfrşitul anilor '80 - nceputul anilor '90. Seturile lui la petrecerile de pionierat din San Francisco "The Gathering" şi "Come-Unity" l plaseaza n pozitia de lider pe scena de muzica electronica de peste Atlantic. Reputatia ii creşte şi Spun devine unul dintre cei mai cautati DJ-i, avnd n portofoliul sau aparitii şi productii la case de discuri ca Twitch Recordings şi EAC. Primul sau disc, ieşit la Siesta, vine ntr-o perioada n care casa de discuri respectiva era sprijinita de catre DJ-i de house din zone diferite, de la Doc Martin pna la John Digweed.

Idjut Boys sunt un duo de muzicieni din Anglia a caror formula muzicala include combinarea simtului umorului cu muzica. Titlurile pieselor te fac nti sa rzi, iar pe urma sa dansezi. Se ntlnesc la sfrşitul anilor '80 n Cambridge, n timp ce unul dintre ei lucra ca salvamar iar celalalt studia la universitate. Petrecerile de la clubul Tonka i apropie pe amndoi prin descoperirea similaritatilor dintre preferintele lor muzicale. Se muta n curnd la Londra, unde ncep o serie de petreceri la U-Star, colaboreaza cu mai multi DJ-i americani, ca Hector Romero sau Ted Patterson, dnd naştere unui stil de disco influentat de house clasic şi Detroit techno care i consacreaza pe plan mondial şi i trimite n diferite cluburi din lume pentru a şi etala talentul. Remixeaza The Lighthouse Family, Sound 5 şi Dimitri From Paris, iar n 2000 ncep sa apara mixurile care ii fac celebri. Idjut Boys nu pot veni impreuna la Bucuresti, dar in schimb il vom vedea pe Conrad mixnd impreuna cu Spun, ei doi fiind foarte buni prieteni dar si colecționari de discuri de renume internațional, cu compilații și mixuri care fac orice pusti insetat de disco sa se urce pe pereți.

Intrarea este 15 Ron inainte de 12:00 si 20 Ron dupa 12:00.




Popup detector