Brian Cox mixeaza vinerea aceasta in Brasov

18 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Artistul american Brian Cox va mixa in clubul Caliente din Brasov, vinerea aceasta, 19 decembrie. In deschidere vor fi prezenti la pupitru DJ-ii romani Bela si Lektronikumuz. Pretul unui bilet este de 20 ron.

Stilul muzical abordat de artistul New York-ez, Bryan Cox, se poate descrie ca o fuziune intre house, bangin techno, groovy bassline si filtered disco funk, mixate cu elemente de percutie punchy techno pentru a creea un sound de prima inalta calitate si unicitate.

New Yorks superstar DJ Bryan Cox, cum este denumit de catre revistele de specialitate a primit recunostiinta pentru amprenta sa asupra conceptului original, house meets techno, acesta stand la baza conceptului brand-ului creat de el. Cu programul sau incarcat de evenimente si turnee internationale, seturile sale au zguduit ringurile de dans din intreaga lume, si inca continua cu aceeasi intensitate, present la evenimente in prestigiosul club London-ez, Turnmills. A lucrat cu cele mai mari nume din industrie si a lansat productii la majoritatea caselor de discuri importante, gasindu-si locul cuvenit in scena international de profil.

Descrieri despre primele sale proiecte, albumul sau de debut sau biografii personale se regasesc in reviste foarte bine cotate, ca Entertainment Weekly, Mixmag, DJ Mag si URB, Showtime's "Queer as Folk", deasemenea piesele sale regasindu-se in playlist-urile DJ-ilor ca Marco V., DJ Dan, Joey Beltram, Donald Glaude, Richard "Humpty" Vision, Hatiras, Preach, si altii. A aparut in emisiuni la radio-ul din Londra, BBC Radio One pana la XM Radio's la emisiunea Ultra Music Radio , "The Move" deasemenea Sirius Satellite Radio.

Bryan a lucrat pentru case de discuri de top ca Ultra, Subliminal, Fine Tune, IHR, Eden, Kingstreet si multe altele. A remixat o gama larga de artisti de la Joss Stone la Ferry Cosrten sau Trash Fashion. In 2005 a avut in jur de 20 de hituri numaru 1 fiind licentian pe cd-ul "This is Techno" care a inclus track-uri de la Moby, Crystal Method si Underworld.

Bryan a fost prezent la festivaluri foarte importante ca Ultra Music Festival (Miami), Dance Valley Festival (Amsterdam), Detroit Electronic Music Festival, and Rave Smile (Brazil). Brazil, China, Canada, Colombia, Mexico, United States, Japan, Europe, si U.K. Stilul sau unic aduce elemente de funk, dirty basslines, stuttered vocals si wavy synths pana la house music. Este cunoscut ca acel DJ care face multimea sa nu se opreasca din dans niciodata si care aduce un element proaspat in scena dance.

Deja se discuta despre acest eveniment pe Forumul Beat Factor, AICI.


Popup detector