Blame It On London loveste din nou - DJ Antipop de la Telepopmusik la Bucuresti

21 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Stirea conform careia unul dintre membrii proiectului Telepopmusik (mai exact DJ Antipop) va poposi in clubul Fabrica din Bucuresti in luna septembrie, nu este tocmai noua. Surpriza vine insa odata cu anuntarea altor doua nume in cadrul aceluiasi eveniment: Ben Mono si Kissey Asplund.

Direct din Franta, din avangarda undergroundului, vi-l aducem pe DJ Antipop al celebrei Telepopmusik! Creierul groove-urilor şi scratchurilor acestei incredibile trupe trece pe la noi s aprind atmosfera cu un DJ set hipnotizant.

Hosted by: Ben Mono. Multi player talentat şi ambitios, productor, remixer şi DJ la cerere, Ben Mono v aduce Bit-Hop un concept original ce combin Hip Hop-ul pur cu Electro, sprgnd barierele ntre old school și nu school electronica. Alturi de el o avem ca warm-up pe noua senzatie a muzicii soul suedeze: Kissey Asplund.

Probabil c i știti pe cei de la Telepopmusik din soundtrackurile unor seriale celebre, precum C.S.I., Nip Tuck, The L Word sau de la reclamele pentru Mitsubishi Outlander SUV sau Garnier extrase de pe adevrata opera de art Angel Milk(2005).



Popup detector