Beat Factor Sessions @ Citrus Club (Bucuresti) s-a anulat

25 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Din ciclul "uite DJ-ul, nu e DJ-ul", avem o mica povestioara de pre-weekend care sa mai indulceasca vremea mohorata. Evenimentul prezentat de catre Beat Factor de maine seara, 26 septembrie, din clubul Citrus, s-a anulat.

Motivul anularii evenimentului il reprezinta, in primul rand, absenta fizica a artistului principal, Funzion, din Romania, si in al doilea rand, absenta agentiei Midnights, menita sa se ocupe de logistica acestui eveniment.

Beat Factor isi cere scuze pentru (eventualele) inconveniente create, cu lamurirea ca nu s-a ocupat de logistica acestui eveniment (indatorire care trebuia sa-i revina agentiei Midnights), ci doar de prezentarea lui.

Intrucat absenta fizica, atat a artistului principal, cat si a vreunui membru Midnights, a devenit un lucru cert la ora aceasta, singurul lucru ramas este anularea evenimentului Beat Factor Sessions.

In alta ordine de idei, ni s-a adus la cunostinta ca respectiva agentie Midnights este destul de familiara cu (deja) celebra sintagma "uite DJ-ul, nu e DJ-ul" si ca acesta nu este primul caz; speram in schimb sa fie unul dintre ultimele.

Cu toate acestea, ramanem cu un mix Funzion, care poate fi ascultat AICI.


Popup detector