Midnights Booking - un nou proiect de booking din Romania

25 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Midnights inseamna cel mai nou proiect de booking din Europa de Est. Agentia functioneaza in formula actuala din mai 2008 si este sustinuta de un staff cu experienta in booking, advertising, club management si consiliere juridica de profil.

Spectrul muzical pe care il acopera Midnights include house si techno in majoritatea formelor sale: Chicago, Detroit, minimal, dubby, funky etc. iar artistii pe care ii reprezinta sunt nume unanim acceptate pe scena europeana - Johnny D, Anders Ilar, Djinxx, Noze, Mikael Stavostrand, DJ 3000 (Underground Resistance) etc. Din luna iulie il reprezinta in exclusivitate pe Gez Varley - G-Man, artist legendar ce releva un roster deplin, complet, consistent.

Incercarea de a familiariza promoterii si cluburile cu adevaratele talente ale EDM si apropierea artistilor de o scena emergenta sunt ideile care au stat ca fundament al eticii Midnights. In mare parte, roster-ul Midnights reprezinta artisti care, desi sunt usor de recunoscut si au contribuit mult la dezvoltarea scenei pe plan mondial, nu au evoluat inca in fata unui public est-european.

Cu o arie de activitate ce acopera tari ca Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Ungaria, Ucraina, R. Moldova, Grecia, Turcia si Israel, Midnights isi prezinta oferta la standardele vest-europene, in dauna practicii speculante specifice multor agenti est-europeni.

Din luna august, Midnights reprezinta toti artistii Sushitech in Europa, dezvoltand astfel contactele pe continent si in ceea ce priveste locatiile de pe continent, nu doar agentiile si artistii cu care deja lucreaza.

La ora actuala, rosterul Midnights Booking ii include pe Anders Ilar, Andres Marcos, Andy More House, Big Bully, Dan 0, DJ Bela, DJ 3000, Djinxx, Funzion, G-Man, Hazzard djs, Johnny D, Ludovic Vendi, Metazoo, Miguel Tutera, Mikael Stavostrand, Mikkel Metal, Minus8, Move D, Noze, Pablo Bolivar, Patrick Bateman, Radum, Ray Okpara, Remute, Rework, Robert Horvat, Thigfucker, Vento si Vika.


Popup detector