Artistii inscrisi la Armada Music au facut salturi impresionante in Top 100 DJ Mag 2008

30 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cine spunea ca trance-ul si-a pierdut din popularitate? Ieri seara, in clubul londonez Ministry of Sound, s-au afisat rezultatele complete ale topului 100 DJ Mag. Cum va anuntam inca de marti, Armin van Buuren a fost votat pentru al doilea an consecutiv cel mai popular DJ din lume, insa in aceasta editie, numerosi artisti ai label-ului Armada au aparut in clasament.

Pe locul opt a urcat Markus Schulz, anul trecut acesta ocupand pozitia 13. In ultima vreme artistul s-a remarcat prin albumul Progression si prin turneul mondial la care a participat. Urcand nu mai putin de 80 de pozitii, de pe locul 111 anul trecut, pana pe 31 sunt Aly & Fila, cei doi tranceri egipteni fiind inscrisi tot la Armada.

Prin colaborarea recenta cu Armin van Buuren pentru Going Wrong si albumul de debut Song Book, DJ Shah a intrat si el in top direct pe locul 58. Tot de un salt urias a avut parte si irlandezul John OCallaghan, care anul trecut s-a clasat pe locul 107, iar in 2008 a urcat pana pe pozitia 60. Consemnam si revenirea in top al celor doi olandezi de la Signum, care dupa o pauza de un an revin pe locul 72, cu ajutorul productiilor de succes Royal Flash si Any Given Moment.

Armada se mai mandreste in acest an si cu artisti precum Umek, care ocupa pozitia 33, Sean Tyas pe 54 si Laurent Wolf pe 67, toti trei urcand in top fata de anii precedenti.

Anul 2008 a fost unul excelent pentru artistii inscrisi la Armada. Directorul administrativ al label-ului, Maykel Piron declara ca suntem mandrii sa lucram cu asemenea artisti si cu siguranta vom recruta si alte talente anul viitor, care ne vor urca si mai mult in top.


Popup detector