Andrew Grant: 'Nimeni nu are niciun control asupra DC 10'

28 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Andrew Grant, unul dintre artistii de baza ai brandului de petreceri Circoloco, vorbeste intr-un interviu pentru Resident Advisor despre situatia actuala a clubului DC 10 din Ibiza. Conform spuselor sale, viitorul pare mai putin roz.

"Anul acesta a fost greu. Am deschis clubul (n.r. DC 10) pentru doua prime petreceri, dupa care s-a inchis (...) Din ce mi s-a spus, vom deschide din nou totul pe 1 ianuarie 2009.", spune Andrew Grant.

DC 10 pare a fi un mister pentru toata lumea la ora actuala. "Nimeni pare nu aiba niciun control asupra situatiei acum. Guvernul ne spune "Ok, trebuie sa inchidem clubul", urmand ca dupa doua saptamani sa il deschidem la loc. Dupa alte doua saptamani, se intampla acelasi lucru. Este o lupta constanta cu incertitudinea".

"Daca ai fi guvernul, probabil ai pune problema asa: daca vin mai putini oameni pe insula, trebuie sa ii stoarcem de bani mai mult. De asemenea, trebuie sa "tai capul dragonului". Dragonul este DC 10. Daca aceasta formula va continua, in zece ani nu vom avea decat trei cluburi; si acestea VIP-uri. (...) Daca te plimbi pe insula, o sa vezi de la an la an tot mai multe hoteluri noi (toate de cinci stele). Si te gandesti atunci - daca nu sunt bani si cifrele coboara, de ce se tot construiesc hoteluri?"

Andrew Grant face parte din "gasca" Circoloco din 2001 (brandul a fost deschis cu trei ani mai devreme). Viitorul clubului DC 10 din Ibiza, de care se leaga in mod direct tot conceptul Circoloco, este incert la ora actuala, iar din preconizarile lui Andrew, in 2009 va fi si mai dificil.

Interviul integral cu Andrew Grant poate fi lecturat AICI.


Popup detector