Alex Picone de la Cadenza mixeaza in Romania la sfarsitul lunii noiembrie

24 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Vinerea aceasta, 28 noiembrie, artistul italian de la Cadenza Records (label-ul lui Luciano) va mixa in clubul Zebra din Bacau. In deschidere va fi prezent la pupitrul clubului DJ-ul roman Zotist, precedat de catre rezidentii Verman & Sebu. Pretul unui bilet este de 20 lei.

Alex Picone s-a nascut si a crescut in Padua, in nord-estul Italiei. A inceput sa mixeze de la varsta de 15 ani si dupa doi ani a devenit rezidentul clubului "La Scala", cel mai cunoscut club din regiune.

Cativa ani mai tarziu Alex a inceput sa organizeze propriile petreceri. In 2004 a inceput alaturi de partenerul sau Francesco Sperotto aka Kay Sand proiectul intitulat Chronic Flakes - foarte repede acest duo tanar a inceput sa castige reputatie printre producatorii seniori ca Alex Neri, care i-a ajutat sa lanseze productiile lor la Bustin Loose si Tenax Recordings.

In afara de proiectul lui Chronic Flakes, Alex a inceput o colaborare cu Lucretio - una din piesele lor care se numeste "Berlin Dub" a fost lansata la "Mixworks Persistence Ep". In 2008 a venit timpul ca Alex Picone sa se afirme ca artist solo; primul lui Ep, "Furby, Floppy", a fost lansat la labelul lui Luciano, Cadenza Records.





Popup detector