Agenda clubbing in tara in acest weekend - 14-15 martie

14 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 14-15 martie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 14 martie, DJ Optick mixeaza in clubul Escape din Targoviste, Maresh si Mihai Popoviciu mixeaza impreuna in Cluj Napoca, in clubul Midi, Roby merge la Sibiu, unde va mixa in clubul Chill Out, Pagal va fi prezent in Ploiesti in clubul Ice, Vania mixeaza in Club El Paso din Sfantu Gheorghe. Raoul Russu mixeaza in clubul Insomnia din Satu Mare, Alex Atari in club Berlin din Constanta, Rhadoo mixeaza in clubul Krypton din Craiova (impreuna cu Zip).

Sambata, 15 martie, Livio mixeaza in clubul Bali din Oradea, Adrian Eftimie mixeaza in club XS din Iasi, DJ Optick va fi prezent in Club 4you din Targu Secuiesc, Pagal mixeaza in Club Daso Kado din Targoviste, Rosario Internullo in clubul Bali din Oradea. Raoul Russu va fi prezent in clubul Athos din Baia Mare, Zotist la Khemia in Bacau, impreuna cu Dan Andrei, Adi Dumitra in Music Hall din Sibiu (impreuna cu Ozgur Can), Horace Dan D in club President din Brasov. El Cezere si Kozo vor mixa in club No Name din Timisoara, Ali Nasser in Temple, in Ploiesti.

Datele sunt furnizate de catre agentiile de booking Forward Agency, Sunrise si Main Events.


Popup detector