Livio & Roby feat. George G prezinta Monochrome

04 Mai 2007 Beat Factor BeatFactor

Noul EP "Monochrome" al romanilor Livio, Roby si George G va fi lansat la sfarsitul lunii mai la label-ul romanesc Only Records. Contine patru versiuni, iar un remix a fost deja inclus pe compilatia lui Hernan Cattaneo, Sequential 2.

Nu este prima oara cand romanii Livio si Roby ne surprind. Ca producatori, cei doi au deja un background in spate, iar ca DJ-i ii putem vedea aproape in fiecare weekend intr-un club in Romania. Proiectul lor alaturi de George G este una din ultimele lor realizari pe plan muzical.

"Proiectul este format din Livio, Roby si George G. prietenii mei cei mai buni din lume si co-producatorii mei. Pe Roby il cunoaste toata lumea, pe George mai putin. Monochrome este si proiectul nostru de live act, marturiseste Livio pentru Beat Factor. Asadar, proiectul Monochrome este o munca de echipa, o realizare pe deplin dar si o treapta spre un nou nivel.

"Livio si Roby sunt singurii artisti romani cu care Only colaboreaza cel putin pana in momnetul de fata. Telul initial de a face Romania si produsele ei cunoscute in afara tarii este acum atins; personal sper ca in viitorul foarte apropiat sa putem colabora si cu alti artisti romani. Only Records a decis sa ofere o paleta de remixuri care sa acopere un spectru variat de genuri, prin urmare avem atat progressive, minimal, putin electro dar si un "big room Ibiza house anthem" realizat de Wize", precizeaza Adi Dumitra, fondatorul label-ului Only Records.


Asculta un preview Monochrome (original mix)


Asculta un preview Monochrome (Reprise mix)


Asculta un preview Monochrome (Karan & Porter Nature Club mix)


Popup detector