S-a lansat un nou label romanesc

17 August 2007 Beat Factor BeatFactor

La inceputul lunii iulie a debutat un nou record label romanesc ce poarta numele de Snejl Records. Proiectul sta sub umbrela lui Adi Dumitra, cel care a fondat si label-ul Only Records. Snejl are deja doua release-uri la activ si urmeaza si altele.

Spre deosebire de Only Records, casa de discuri Snejl Records se vrea a fi ceva diferit. Este vorba despre un proiect mai experimental, cu influente preponderente de techno, minimal, electronica, idm, dar probabil si tech si deep.

Fondatorul label-ului, Adi Dumitra, anunta ca label-ul va avea artisti din toate colturile lumii, atat noi cat si altii consacrati deja. Fireste, toti producatorii romani pot trimite demo-urile la info at snejl dot com.

Release-ul de debut este produs de Julie Amadeo si se numeste 'Arcade'. Contine patru piese, dintre care trei remixuri de la Dilo, Maxine Vegas si Lega.

Termenul "snejl" e un jargon; ar insemna un melc preistoric, pt ca incercam sa ne apropiem de sounduri primare, si cat mai apropiate de natura.Popup detector