Agenda clubbing in tara in acest weekend: 6-7-8 August 2010

06 August 2010 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 6-7 August 2010, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 6 August 2010, Ali Nasser mixeaza in Alba Iulia, intre zidurile cetatii Alba Carolina, in spatiile RYMA. Snatt & Vix mixeaza in Mamaia, in cadrul The Mission Dance Weekend 2010, in warm up pentru Tiesto. Pe Dan Ene il puteti gasi in Ramnicu Valcea, la piscina clubului Enigma, iar pe Praslea, Kozo si El Cezere ii puteti gasi in Mamaia, in Kristal Summer Club. Sllash & Doppe mixeaza la Aqua Land din Focsani, iar pe Adrian Eftimie il puteti gasi in Craiova, la Trend Summer Club. Pe Rosario Internullo il puteti gasi in Iasi, in locatia La Playa, iar pe Pagal in Craiova, la Noa Beach Club. Gemini Bros mixeaza in Mamaia, la Ipanera (atat vineri, 6 august, cat si sambata, 7 august). Chriss mixeaza in Galati, in cadrul 80 Mile Fest. Adi Dumitra si Toygun mixeaza in Sibiu, la terasa Cotton, iar pe Seba1394 il puteti gasi in cadrul festivalului Get Out de langa Targu Mures.


Sambata, 7 august 2010, Cristi Cons mixeaza impreuna cu NoiDoi in Mamaia, in Kristal Summer Club. Pe Adrian Eftimie il puteti gasi in clubul Karma din Caracal, Jay Bliss va mixa in Busteni, la castelul Cantacuzino, iar Mihai Popoviciu in clubul Raum din Cluj Napoca. Jo.E va mixa in padurea Paulesti, langa Ploiesti, alaturi de Hado, DJ Alex si DJ Van K. Khidja si Bogdan vor mixa in Mamaia, in cadrul celei de-a doua zi de The Mission Dance Weekend 2010. Rosario Internullo va fi prezent pe plaja Kudos din Mamaia, alaturi de Proof si Mahony, iar pe DJ Optick il puteti gasi in Carei, in clubul Privilege. Tomasan, K-Lu, Limun, Newgotti, baMSe, Aeromaschine, Wrk, Tony301r si Sergiu Nadasan vor fi prezenti in cadrul celei de-a treia zi de Get Out. Trupa Suie Paparude concerteaza in Vama Veche, la The Stage. Praslea va mixa in Galati, alaturi de El Cezere si Gescu, in cadrul celei de-a doua zi de 80 Mile Fest.


Duminica, 8 august 2010, pe Adrian Eftimie il puteti gasi pe plaja Cafe Del Mar din Maia, iar pe Rosario Internullo pe plaja Kudos, tot in Mamaia.


Vezi si: Ce se intampla in acest weekend, 6-8 August 2010, in Bucuresti


Daca s-a omis vreun eveniment, va rugam sa il postati printr-un comentariu.


Popup detector