Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

06 August 2010 Beat Factor BeatFactor

Pentru cei care nu au pornit spre drumul catre litoralul romanesc si nici nu planuiesc sa faca asta in acest weekend, Beat Factor va prezinta oferta de petreceri pentru acest weekend compus din 6, 7 si 8 august 2010, din Bucuresti.


Vineri, 6 August 2010, la Baraka il puteti gasi pe Michael Keptter, iar la FatCat pe Mugur & Brutus, And_U, Emmie Rush si Dan O. La Barocco Bar mixeaza Just D'Light, Carol, Oliviu si Robbie Jay. La Belvedere Clinceni are loc prima editie de Poolsize Party, cu Maqio, Lucas, Surround Around Sound, Logan si Mr Disko, in timpul noptii, si Fonotonic, Kapnobatai, Numele Meu, KMLX, Heathen Audio, Beauxdans si Bica in timpul zilei de sambata, 7 august 2010.


After hours are loc la Barocco Bar, cu Octav Paul si Alin Stoica.


Sambata, 7 august 2010, la Baraka ii puteti gasi pe Bully si VRT, iar in clubul Control pe Vtm, Troner si Pmp. After hours se intampla tot la Barocco Bar, cu Razaar, Deef Tongue si Oliviu.


Duminica, 8 august, la Baraka are loc o noua editie de Sunday Scoop, cu Miss I, Mee Wee si Bon Bon.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. In caz ca ploua, luati-va umbrela dupa voi.


Vezi si: Agenda clubbing in tara in acest weekend, 6-8 August 2010


Popup detector