Mihai Popoviciu mixeaza la Moscova

25 Martie 2011 Beat Factor BeatFactor

Pe 20 mai, Mihai Popoviciu, reprezentat de agentia Cyclic, este invitatul special al clubului Propaganda din Moscova.


Evenimentul este realizat in urma colaborarii dintre Cyclic Agency si Warehouse, iar line-up este completat de Izhevski, un apropiat al scenei de profil de la noi, acesta bifand o prezenta la evenimentul Deep Mix Night@Space, din luna februarie.


2011 poate fi anul lui Mihai Popoviciu. Marturie in acest sens sta agenda DJ-ului roman care cuprinde, intre altele, gig-uri la Manchester, Berna, Londra, Ibiza sau Munchen. Producatorul Mihai Popoviciu pregateste in acest an si un prim album full-length, programat spre lansare pe 16 mai. Materialul va fi lansat, bineinteles, la Highgrade Records.


DJ-ul rus Izhevski activeaza in cadrul Deep Mix Moscova inca din 2005, stilurile abordate fiind deep-house, minimal-techno sau dub. Primele gig-uri la care a mixat s-au desfasurat in capitala Rusiei, in cluburi ca Progressive Daddy sau Paparazzi Bar, iar de curand este rezident si promoter la cea mai populara locatie de profil din Moscova, Club Propaganda. Nu mai reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca Izhevski detine o colectie de, atentie, 3000 de discuri de vinyl.


Popup detector