Above & Beyond si Ocean Lab lanseaza Sirens of the Sea

09 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Ibiza, locul de nastere al muzicii dance, ramane unul dintre cele mai importante locuri ce lanseaza la fel ca si acum 20 ani, mari talente ale acestui gen de muzica. Anul acesta, OceanLab, unul dintre cele mai importante proiecte dance, impreuna cu Above & Beyond si cantautoarea Justine Suissa, au petrecut saptamani intregi impreuna, pentru a pune la punct albumul lor de debut numit Sirens Of The Sea.

Cufundat in sclipirea insulelor balearice, albumul este o combinatie de povesti incantatoare si beat-uri de club, un album profund rar intalnit in muzica electronica ce atrage deja comparatii cu trupe ca Zero 7 si Everything But The Girl. Colaborarea lui Tony Paavo si a lui Jono, fondatorii proiectului, cu Justine a dus la o legatura a imnurilor de club cum sunt Clear Blue Water, Sky Falls Down si Beautiful Toghther cu fiecare lansare, facand din Ocean Lab unul dintre cele mai iubite proiecte vocale dance.

In acelasi timp Above & Beyond au ocupat locul 11 in in cel mai important top dance al lumii conform cititorilor Mixmag si de asemenea nr. 6 in Top 100 al revistei DJ Magazine.

Tony McGuiness, component Ocean Lab, declara ca acest proiect a fost parte din familia Above & Beyond inca de la inceput si tocmai de aceea colaborarea lor cu Justine a fost doar o chestiune de timp.

Atat Tony cat si restul echipe sunt siguri ca albumul va avea un real succes printre iubitorii muzicii dance si nu numai.

Sirens Of The Sea a fost lansat si in Romania de casa de discuri Roton cu suportul partenerilor media MTV, Pro Fm Dance si Beat Factor.

Track list:

1. Just Listen
2. Sirens Of The Sea
3. If I Could Fly
4. Breaking Ties
5. Miracle
6. Come Home
7. On A Good Day
8. Ashes
9. I Am What I Am
10. Lonely Girl
11. Secret
12. On The Beach
13. Breaking Ties (Flow Mix)


Popup detector