1 Decembrie cu DJ Rush la Brasov

27 Noiembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

DJ Rush revine in Romania pe data de 1 decembrie. Unul dintre primii sustinatori si promotori ai stilului de muzica techno, Rush poate fi numit cu siguranta un veteran. Faptul ca va putea fi vazut la Brasov de ziua nationala a Romaniei nu poate fi decat un motiv de bucurie pentru fanii acestui stil muzical.

Rush sau Major Rush face muzica de la inceputul anilor 90, si tot cam din aceeasi perioada s-a apucat sa mixeze. Cateva festivaluri majore la care a pus muzica sunt SMS, Nature One, Summer Safari, Monegros si Awakenings, si asta nu e tot. El este si fondatorul festivalului Mystery Wonderland, impreuna cu cativa prieteni. Atunci cand este la pupitru, Rush este si un foarte bun animator al multimii, de aceea de foarte multe ori i se da cate un microfon.

Dupa ce a incantat o audienta melomana anul trecut la Peninsula, DJ Rush revine de asta data in Brasov, in clubul Hush Hush. Pe langa main act-ul invitatului vor mai pune muzica Lektronikumuz si Darius, doi DJ-i romani. Bilete puteti cumpara din magazinele Diverta din toata tara la pretul de 20 lei. La intrare veti plati 30 lei.




Popup detector