noaptea muzeelor
19 Mai 2009 | real_drum

spre rusinea mea, nu am mai participat pana acum la asa ceva. Nu''''s mare fan al muzeelor in general, insa cum iau o pauza de la activitatile de party goer, am zis ca e o ocazie buna sa vad si eu muzeele din bucuresti.

o armata de oameni, de la babe care se inghesuie la oferte de genul "5 lei zece pesti prajiti", veniti cu copchiii dupa ele, in contrast cu tineri de-i vezi des prin martin sau kristal, in contrast cu manelisti betzi care rad cu gura pan'''' la urechi. ma simt ca la freak show.

lumea trece in viteza de la una la alta sperand sa prinda toate muzeele deschise intr-o noapte, atinge orice de parca ar fi in biserica (pana la niste cabluri ale unui avion de lupta simpatic de la muzeul armatei). e o forfota constanta, se vede ca lumea e atat de amestecata incat abia daca-ti vine sa crezi ce eveniment e.

mai era un muzeu, cel al artei (pe care eu intotdeauna il vad gol), care acum era arhi plin, cu cozi de cel putin 5 km. m.am resemnat. la cel de geologie era deja inchis si celelalte nu stiam unde sunt.

tripul cu pozele este insa cel mai odios din toate; pizdulici slute, mici de statura, isi fac poze langa elicoptere, in posturi similare pozelor cu fete care se ling in club; a fost ok sa vezi asta pe tillate-ul international acu vreo 3 ani la party pics, insa acum e dezgustator. Alaturi de fete sunt lantzarii care se pozeaza si ei intre ei, tot in compania avioanelor; daca tot nu mai ajung niciodata aici, macar sa imortalizeze momentul.

nu mai merg in viata mea la noaptea muzeelor. singuru lucru de care imi pare rau e party-ul de pe terasa mnac, la care am auzit ca astia au dat-o bine.

orasul asta a ajuns sa fie prea popular acum si deocamdata nu are atatea coaie sa tina jdemii de milioane de oameni.



Postata in:  show-biz

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


03 Iunie 2009 | Black

N-am apucat sa ajung nici de data asta..
raspunde la acest comentariu

Popup detector