Noul album al lui Luciano
09 Octombrie 2009 | real_drum

Am ascultat recent noul album al lui Luciano, "Tribute to the Sun". Despre titlu nimic de comentat, insa am ramas surprins de cea de-a doua piesa de pe album, pe care am tot cautat-o ceva timp cam acum un an, fara nicio speranta. Ulterior am uitat de ea, iar acum, ce sa vezi. E semnata Luciano.

Si-a pastrat acelasi sound; risc sa spun ca este un sound unic, doar al lui, pe care il poti regasi si pe alte piese mai vechi, facute sau nu in colaborare cu altii.

Un lucru wise si interesant este colaborarea cu o suita de artisti din alte filme muzicale; vezi Martina Topley Bird - Massive Attack / Tricky. Albumul jongleaza si cu mai multe stiluri muzicale; nu stiu daca e inovatie sau nu, insa mi.am amintit de noaptea din Escape, comparand-o ulterior cu dimineata de la SW6. Alti oameni, alt feeling, alta muzica, altceva, diferente cam prea mari intre una si alta. 

Astazi este lautar, vine prea des in Romania, atunci a fost cam cel mai fresh nume din segmentul techno adus la noi. Ce s-a intamplat? Succesul te strica? Are totusi un album fresh, album in toata regula, care ii reprezinta numele, chiar daca unii dintre noi nu prea mai doresc sa calce pe aceste meleaguri.

Oricum, e de gustibus. Niste impresii?



Postata in:  muzica

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector